was successfully added to your cart.

Kosár

Hírek

Területvédelem Hőkamerával?! Intelligens Szoftver Analitika? Hamarosan a Swann kínálatában!

Szerző: 2017, szeptember 17. Nincs komment

Az új passzív infra mozgásérzékelő (PIR) szenzorok és a push értesítések kombinációja lévén egy olyan megbízható és felhasználóbarát DIY rendszert kapunk ami csak a fontos felvételeket rögzíti.

A Swann a DIY  biztonsági megfigyelő rendszerének globális vezetője bejelentette az otthoni biztonság új forrását, az új hőérzékelő rendszerrel.

A Swann Thermal-Sensing HD biztonsági rendszer egy élvonalbeli és könnyen használható, bővíthető felügyeleti rendszer, amely magában foglalja a Swann új True DetectTM hőalapú PIR mozgásérzékelést.

A biztonsági alkalmazáshoz tervezett legmodernebb PIR mozgásérzékelőkkel a kamerák optimalizálva érzékelik az  embereket, az autókat, a nagyméretű háziállatokat és más, hőtermelő nagy objektumokat.

Swann True Detect ™ technológiája pontosabb mozgásérzékelést tesz lehetővé és minimalizálja a hamis riasztásokat mint pl.  a szél, a leeső falevelek, a bogarak  és az eső miatt. A hagyományos képpont-mozgásérzékeléssel ellentétben a PIR mozgásérzékelés a felhasználók számára is biztosítja a merevlemezek négyszer hatékonyabb kihasználását, mivel csak a fontos felvételeket rögzíti, tárolja és jelentheti.

A gyártó 1080P Full HD képminőségét kínálja, lehetővé téve az ot

thoni és a üzleti felhasználók számára, hogy arcokat, rendszám táblákat és egyéb fontos részleteket láthassanak.

A kamerák 30 méteres (100 ft) éjszakai látótávolságot biztosítanak, és az IP66 minősítéssel teljes időjárásállóak, így biztosítják, hogy a rendszer éjjel-nappal, esőben vagy napsütésben is tökéletesen működjön.

“Ez a megoldás ideális az otthonok, irodák, kisvállalkozások és kiskereskedelmi üzletek megfigyelésére, a tolvajok elrettentésére, rögzítésére és elfogására, valamint a bűnmegelőzés költségeinek csökkentésére. Az otthoni és üzleti felhasználóknak nem kell többé órákat tölteniük azzal hogy megtalálják amit keresnek.A True Detect technológiának köszönhetően a CCTV rendszer különbséget tesz a valódi betolakodók és a hamis riasztások között lehetővé téve a felhasználók számára, hogy időt takarítsanak meg,és fontosabb dolgokra fordítsák” – mondta Jeremy Stewart, a Swann Global Marketing igazgatója

A True DetectTM technológia pontossága biztosítja, hogy az applikáción alapuló push-értesítések ritkábbak  és relevánsabbak legyenek, megbízhatóan tájékoztassák a felhasználókat.

A HomeSafe View alkalmazás teljes  felügyeletet biztosít a felhasználó kezében, így az élő és a visszajátszási felvételeket a világ bármely pontjáról a rögzítőhöz csatlakoztatott kamerákról iOS és Android készülékeik segítségével megtekinthetik.

A felhasználói élmény további fejlesztése érdekében a Swann számos intelligens szoftver analitikát hozott létre. A QuickReview ™ lehetővé teszi ugyanazon kamera különböző eseményeinek egyszerre való megtekintését,miközben a Quickshot ™ javítja a visszajátszást és ezzel is  időt takaríthat  meg. Az egész napos események áttekintését az un. “time lapse” rendszerrel gyorsan elvégezheti egyszerre több kameráról.

admin

Szerző: admin

Hozzászólás