Swann 8 csatornás 5MP IP Hőérzékelős Biztonsági Kamera Rendszer 4db Csőkamerával

228,268 Ft (Br. 289,900 Ft)

A True Detect Thermal Sensing technológiának , az intel köszönhetően az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő  mozgó objektumot észlel mely “hőt” bocsájt ki.

Súly: 7kg

Méret (HxSzxM): 23 × 31 × 5 cm

Garancia: 12 hó

Összehasonlít
Cikkszám: SWNVK-875804 Kategóriák: , Címkék: , , , , ,

 

Lásson minden részletet 5MP Super HD minőségben

A csúcstechnológiás és könnyen használható felügyeleti rendszer 5 megapixeles (2,4-szeresebben jobb, mint 1080P Full HD) nagyfelbontásának köszönhetően mindent kristálytisztán láthat

5MP Super HD kameráknak köszönhetően éjjel-nappal kíváló képet és hangot rögzíthet kültéren és beltéren egyaránt. Adjon hozzá további 4 db Swann NHD-865MSB cső vagy NHD-866MSD dome kamerát a teljes 8 csatornás megfigyeléshez

A kamerák csúcstechnológiájú True Detect ™ PIR mozgásérzékelőket tartalmaznak, amelyek érzékelik a mozgó hőtermelő objektumokat, embereket, nagyobb állatokat ,autókat stb.. Ennek köszönhetően elkerülhetőek a “hamis” riasztások

Beépített mikrofon található minden egyes kamerában amely rögzíti a hangot, így újabb bizonyítékot párosíthat a felvételekhez. Hallgassa meg a felvett hangokat,zajokat és azonosítsa az elkövetőket nemük, hangsúly és az életkor szerint.

Az USB csatolónak köszönhetően könnyen lementheti felvételeit külső háttértárolóba, vagy hálózaton keresztül is megteheti

Élvezze az élő vagy visszajátszott felvételeket nagyfelbontású HDTV-n, LCD-képernyőjén vagy monitorán HDMI-csatlakozón vagy VGA-porton keresztül

Vegye kezébe otthona biztonságát! Az az ingyenes Swann Homesafe View applikáció elérhető okostelefonon,pc-n, táblagépeken, beleértve az iPhone, iPad és Androidos eszközökön.

A megbízható push értesítésnek köszönhetően azonnali lépéseket tehet a bűncselekmény elkövetésének pillanatában

Kényelem

A HomeSafe Views alkalmazás biztosítja, hogy mindig kapcsolatban maradjon otthonával vagy üzleti vállalkozásával. A kameráit megtekintheti PC-n, telefonon vagy a táblagépen. A felvételeket bármikor megtekintheti vagy vissza játszhatja bárhol is legyen a világon.
Tartsa szemmel otthonát,szeretteit,vállalkozását és  minden más dolgot ami számára fontos!
Üzleti vállalkozásában  mindig láthatja akár a pénztárgépet, raktárt és ellenőrizheti a személyzet biztonságát, mindezt 5MP Szuper HD felbontásban.

 

Pontos Értesítések:

 

A True Detect Thermal Sensing technológiának , az intel köszönhetően az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő  mozgó objektumot észlel mely “hőt” bocsájt ki.

A bűnmegelőzés: az igaz detektálás valódi értéke A képpont alapú mozgásérzékelés sok hamis riasztást generál, például a mozgó növények vagy madarak. Ha a rögzítőn minden egyes mozgásérzékelési eseményen e-mailbre van beállítva, és a legtöbb esemény irreleváns, akkor valószínűleg kikapcsolja az e-mailes figyelmeztetéseket, és amikor valódi biztonsági esemény történik, csak akkor fogja megtudni, amikor hazaér. A True Detect funkcióval a mozgásérzékelést csak olyan hőtermelő objektumok okozzák, mint például az emberek és az autók, amelyek valós veszélyt jelentenek az Ön tulajdonára. Amikor egy esemény észlelhető, egy push értesítést kap a HomeSafe View alkalmazásról, amely lehetővé teszi, hogy valós időben láthassa a jelenetet és gyors lépéseket tegyen annak érdekében, hogy megakadályozza  a biztonsági eseményeket.

Masszív felügyeletes merevlemez

A masszív 2TB merevlemezt különösen a folyamatos videófelvételhez készítették. Az esetleges videofájlokat könnyen átviheti egy pendrivera vagy egy számítógépre a hálózaton. A mozgásérzékelési (Motion Detection) mód rögzítésével növelheti a tárhelykapacitást. Ilyen masszív raktározás esetén visszatérhet akár egy  hosszú vakációról, és még mindig megtalálhatja a felvételeket.

Időjárásálló kamerák minden éghajlatra

Használja őket kültéren vagy beltéren  mivel  ellenállnak a legszélsőségesebb  időjárásnak is. Legyen szó akár esőről, havazásról vagy forró nyári napokról. Az IP66-os időjárásálló minősítéssel és a konzolban átmenő kábellel az extra védelem garantált.

Az Intelligens Keresés (Smart Search) egyszerűen megtalálja rögzített incidenseket, ha egy meghatározott területen keres!

Az Intelligens Keresés funkcióval kiválaszthatja a kép egy bizonyos területét, hogy mozgásokat kereshessen a felvételeken belül. Például: Ha valami elloptak egy pár órás felvétel során, akkor kiemelheti az ellopott tárgy helyét – például egy laptopot, kerékpárt vagy egy személyes tárgyat,  az intelligens keresés megjelöli egy idővonalon a mozgásokat  az adott területen belül.

Beépített mikrofon a hangfigyeléshez:

A mikrofon segítségével hallhatja és rögzítheti az emberek beszélgetését és más hallható zajokat. Amikor egy “push” értesítést kap, használhatja telefonját élőben vagy rögzített felvétel lejátszására. Az hangfelvétel egy hasznos, további biztonsági pont, ha meg kell különböztetni valakinek a hangját, nemét, akcentust vagy a kamerán kívüli zajokat.

Egyszerűbb telepítés Power over Ethernet segítségével

 

A telepítés mostantól könnyebb, mint valaha az NVR Ethernet portjaival, amelyek lehetővé teszik a video-, hang- és áramfelvételeket az NVR-ról a kamerákra ugyanazon a kábelen keresztül. Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt CAT5 Ethernet kábelt a kamerából az NVR-be.

A 8 csatornás biztonsági rendszer alkalmas a külső és beltéri monitorozásra. Adjon hozzá további 4 db. cső vagy dome kamerát a teljes 8 csatornás megfigyeléshez!

 

 

A doboz tartalma:

* NVR-7580 8 csatornás NVR 2TB merevlemezzel

* NHD-865MSB 5MP bullet kamerák x 4

* Cat5e Ethernet kábel x 5 (18 x 4 x 1 x 1 x)

* HDMI kábel

* Hálózati adapter és elosztó

* Szerelék

* Használati utasítások

* Lopásgátló matricák

További információk

Tömeg 7 kg
Méretek 23 × 31 × 5 cm
color

Black

csatlakozas-tipusa

UTP

ejszakai-latotavolsag

40m

felvetel-minosege

5 MP

hoerzekeles

Igen

kamerak-szama

4 kamera

merevlemez-merete

2 TB

number-of-channels

8 csatornás

systemtype

Vezetékes

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Swann 8 csatornás 5MP IP Hőérzékelős Biztonsági Kamera Rendszer 4db Csőkamerával” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.