Swann 5MP digitális kamera rendszer +2x hőérzékelő kamera – SWDVK-449802

99.900 Ft (Nettó 78.661 Ft)

Ez a rendszer a Swann True Detect PIR hőérzékelő technológiával rendelkezik, amely megbízhatóan érzékeli a hőtermelő mozgó élőlényeket, tárgyakat, például az embereket, nagyobb háziállatokat és autókat.

Súly: 5kg

Méret (HxSzxM): 27.5 × 22 × 53 cm

Garancia: 18 hó

Elfogyott

Összehasonlít
Cikkszám: SWDVK-449802 Kategóriák: ,

Leírás

 

Hőérzékelő mozgásérzékelő technológia – Swann True Detect PIR

Ez a rendszer a Swann True Detect PIR hőérzékelő technológiával rendelkezik, amely megbízhatóan érzékeli a hőtermelő mozgó élőlényeket, tárgyakat, például az embereket, nagyobb háziállatokat és autókat. A pontosabb mozgásérzékeléssel megbízhatóbb értesítések és rögzítés érhető el, így lényegtelen események, például leeső falevelek, eső stb. nem kerül rögzítésre. Ennek a technológiának a segítségével kevesebb tárhelyet foglalnak el az események  illetve egy esemény visszakeresése lényeges lerövidül. Lásson minden részleteket 5 megapixeles felbontással, amely 2,4x nagyobb felbontású, mint a Full HD 1080p (2MP).

minőségi kamerák

Ez a felügyeleti rendszer masszív 1Tb merevlemezzel és 2 időjárásálló PRO-5MPMSB biztonsági kamerával érkezik, amelyek alkalmasak kültéren vagy  beltéren.  Éjszakai sötétben akár 100 ft(30 méter) a kamera erőteljes infravörös éjszakai látása.
A kamerák BNC kábellel vannak ellátva. Ha az Ön tulajdonában vannak meglévő BNC kábelek, javasoljuk, hogy tesztelje az új rendszert 2 napig a teljes telepítés előtt. Az optimális teljesítmény érdekében javasoljuk a mellékelt új kábelek használatát.
Bővítse készletét további 2 kamera hozzáadásával a teljes négycsatornás felügyeleti rendszerhez, amely közepes méretű vállalkozásoknak és házaknak alkalmas beltéri és kültéri megfigyelésre.

A HomeSafe Views alkalmazás biztosítja, hogy mindig kapcsolatban maradjon otthonával vagy üzleti vállalkozásával. A kameráit megtekintheti PC-n, telefonon vagy a táblagépen. A felvételeket bármikor megtekintheti vagy vissza játszhatja bárhol is legyen a világon. Tartsa szemmel otthonát, szeretteit, vállalkozását és minden más dolgot ami számára fontos! Üzleti vállalkozásában  mindig láthatja akár a pénztárgépet, raktárt és ellenőrizheti a személyzet biztonságát, mindezt 5MP HD felbontásban.

Innovatív True Detect mozgás és hőérzékelés

True Detect (valós érzékelés) egy lépést jelent a hagyományos Motion Detection (mozgásérzékelés) technológiának köszönhetően. A kameráknak  PIR (passzív infra mozgásérzékelő) érzékelője van, ugyanaz a technológia, mint a riasztórendszerekben. Ennek köszönhetően könnyen érzékeli a  mozgó hőtermelő objektumokat, például emberek, nagyobb állatok és autókat.  True Detect technológia kiküszöböli a hagyományos mozgásérzékelés felesleges riasztásait, például a levelek hullását, a kis madarakat mozgását vagy a szél által mozgó növényeket.

True Detect Thermal Sensing technológia

A True Detect Thermal Sensing technológiának köszönhetően az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő  mozgó objektumot észlel mely “hőt” bocsájt ki.

A megfelelő biztonsági rendszer ingatlanához

A 4 csatornás megfigyelő rendszer megfelelő  középvállalatokhoz és családi házakhoz, amelyeknek kül- és beltéri monitorozásra van szüksége. A készlethez tartózó  2db.  kamerát a legkiszolgáltatottabb pontokra érdemes elhelyezni.

Még összesen 2db. extra kamerát adhat hozzá rendszeréhez hogy lefedje a még fennálló beazonosítandó területeket. Próbálja meg elképzelni magát, mint betolakodó, és gondolkozzon el azon milyen gyenge pontjai vannak ingatlanjának!

Azonnali csatlakoztatás telefonjával a DVR-hez

Miután a DVR csatlakozik az internethez, egyszerűen telepítse a HomeSafe View alkalmazást okostelefonján vagy táblagépén. Ezután olvassa le  a QR-kód matricát a DVR tetejéről, hogy azonnal nézhesse a készüléke kameráit a Swann P2P technológiáját köszönhetően. Bemutató Videó

1TB felügyeletes merevlemez

A masszív 1TB merevlemezt különösen a folyamatos videófelvételhez készítették.. Az esetleges videofájlokat könnyen átviheti egy pendrivera vagy egy számítógépre a hálózaton. A mozgásérzékelési (Motion Detection) mód rögzítésével növelheti a tárhelykapacitást. Ilyen masszív raktározás esetén visszatérhet akár egy  hosszú vakációról, és még mindig megtalálhatja a felvételeket.

Időjárásálló kamerák

Használja őket kültéren vagy beltéren  mivel  ellenállnak a legszélsőségesebb  időjárásnak is. Legyen szó akár esőről, havazásról vagy forró nyári napokról. Az IP66-os időjárásálló minősítéssel és a konzolban átmenő kábellel az extra védelem garantált.

Intelligens Keresés (Smart Search) gyorsan megtalálja rögzített incidenseket, ha egy meghatározott területen keres!

Az Intelligens Keresés funkcióval kiválaszthatja a kép egy bizonyos területét, hogy mozgásokat kereshessen a felvételeken belül. Például: Ha valami elloptak egy pár órás felvétel során, akkor kiemelheti az ellopott tárgy helyét – például egy laptopot, kerékpárt vagy egy személyes tárgyat,  az intelligens keresés megjelöli egy idővonalon a mozgásokat  az adott területen belül.

Specifikáció:

 

 

Csomag Tartalma:

 • DVR4-4980
 • 1 TB merevlemez (telepítve)
 • PRO-5MPMSB kamerák x 2
 • BNC kábelek 60ft / 18m x 2
 • HDMI kábel
 • Hálózati kábel
 • Hálózati adapterek
 • USB egér
 • Szerelési csavarok és tiplik
 • Gyors üzembe helyezési útmutató
 • Lopásgátló matrica

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 27.5 × 22 × 53 cm
Csatlakozás típusa

BNC Koaxiális Kábel

Éjszakai látótávolság

30 m

Kamerák száma

2 Kamera

Alkalmazás

Bel- és Kültéri

Brand

Swann

Csatornák száma

4 Csatornás

Felbontás

5MP SHD

Hőérzékelős

Igen

HDD mérete

1TB

Termékcsoport

Komplett rendszerek

Videó analitika

Nem

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.