Swann 4K Thermal Sensing IP dome kamera SWNHD-888MSD

55.900 Ft (Nettó 44.016 Ft)

Arcfelismerés, időjárásálló, Éjjellátó, kétirányú kommunikáció, sziréna, reflektorfények, Video Analytics, PoE

Méret (HxSzxM): N/A

Raktáron

Összehasonlít
Cikkszám: SWNHD-888MSD Kategóriák: , Címke:

Leírás

Extra kamera, nagyobb biztonság

Adjon hozzá  kamerát a Swann Professional NVR-8580 sorozatú 4K vezetékes biztonsági rendszerekhez, hogy a korábbinál több részletet láthasson, lenyűgöző Ultra HD minőségben

Védelem 24/7

Erős, infravörös éjszakai látás, teljes sötétségben akár  40 méterig , éjszakai színes kép akár 35 méterig,  az erős fényérzékelős reflektoroknak köszönhetően.

Felismeri az arcokat

Tudja szeretteit biztonságban a személyre szabott riasztásokkal.

Hőérzékelés

A Swann  hő- és mozgás-alapú PIR-érzékelése megbízhatóan észleli és rögzíti  a tevékenységeket, kevesebb hamis riasztással és megbízható push-értesítéssel

Látni és hallani

A 4K Ultra HD felbontással  könnyedén kiveheti az arc részleteit, a rendszámtáblákat, a ruházati színeket, míg a beépített mikrofon hangokat rögzít

A biztonság okosabbá vált

A kamera bekapcsolja a reflektorokat, és felvételt indít, amikor hőt észlel. A kétirányú hang és sziréna lehetővé teszi, hogy kommunikáljon és elriassza a betolakodókat. Az Ön számára csúcstechnológiai biztonság!

 

Arcfelismerés

Az Arcfelismerés segítségével korlátlan számú ember arcát adhatja hozzá a felvétel és a riasztások kiváltásához.

Ember érzékelése

Ez a szolgáltatás megkülönbözteti az emberi alakok és más mozgó tárgyak formáját. Így csak a releváns mozgásra történik rögzítés.

Hangrögzítés

Hallgassa meg a képen kívüli zajokat, és azonosítsa a szavakat, nem, életkor, kiejtés és nyelv alapján a könnyebb azonosítás érdekében.

Reflektoros színes éjjellátó

Az erős  reflektorfények felkapcsolnak amint a kamera hőalapú mozgást érzékel, mint például az emberek és az autók. Éjszakai színes  videó 35 m-ig, így láthatja a ruházat színét, az autó színét stb.

Könnyű telepítés POE

Az áramellátás, a videó és a hang kameránként egyetlen Ethernet kábellel fut, a  POE (Power over Ethernet) kábelen keresztül  ami a telepítést sokkal egyszerűbbé teszi.

Széles látószög

A Swann kameráinak szuper széles, 93 fokos látószöge van, hogy széles területeket fedjen le, így kevesebb kamerával rendlelkezhet ingatlanában, ezzel csökkentve az otthoni biztonsági költségeket.

Valós érzékelés hő- és mozgásérzékelés

Az  emberek és autók mozgása rögzítést és push értesítéseket indítanak. Beállítható 24/7-es rögzítésre is.

Figyelemmel kíséri a szabadban

Helyezze a kamerákat szabadba. Időjárásálló kivitel, IP66 besorolás. Úgy tervezték, hogy ellenálljon az esőnek, a hónak és a napsütésnek egész évben.

A doboz tartalma:

  • NHD-888MSD kamera
  • Cat5e Ethernet kábel (18 m)
  • Adapter
  • Rögzítő csavarok és tiplik
  • Használati utasítás
  • Figyelmeztető matricák

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.