Swann 4K IP kamera rendszer +4x hőérzékelő kamera (NVR8-85804)

352.421 Ft (Nettó 277.497 Ft)

A legkorszerűbb szoftveranalitika : Az arcfelismerő értesíti és rögzíti, amikor a kamera emberi arcot észlel.A vonalátlépés, a területi behatolás, a statikus objektum és a személy észlelése mind a biztonság záloga a nap 24 órájában

Összehasonlít
Cikkszám: SWNVK-885804 Kategória: Címkék: , , , , ,

Leírás

4K Ultra HD minőségben

A legkorszerűbb és könnyen használható felügyeleti rendszer 4K (vagy 8 megapixeles felbontással, ami 4x jobb, mint az 1080p Full HD) UHD nagyfelbontásának köszönhetően mindent kristálytisztán láthat.

Az Ultra HD 4K kamerák 130ft / 40m infravörös éjjellátást és tartós konstrukciót kínálnak beltérben vagy kültéren. Adjon még 4 db.Swann NHD-885MSB cső vagy NHD-886MSD dóm kamerát a teljes 8 csatornás megfigyeléshez.

A kamerák csúcstechnológiájú True Detect ™ PIR mozgásérzékelőket tartalmaznak, amelyek érzékelik a mozgó hőtermelő objektumokat, embereket, nagyobb állatokat ,autókat stb.. Ennek köszönhetően elkerülhetőek a “hamis” riasztások.

Beépített mikrofon található minden egyes kamerában amely rögzíti a hangot, így újabb bizonyítékot párosíthat a felvételekhez. Hallgassa meg a felvett hangokat,zajokat és azonosítsa az elkövetőket nemük, hangsúly és az életkor szerint.

Az USB csatolónak köszönhetően könnyen lementheti felvételeit külső háttértárolóba, vagy hálózaton keresztül is megteheti.

A legkorszerűbb szoftveranalitika : Az arcfelismerő értesíti és rögzíti, amikor a kamera emberi arcot észlel.A vonalátlépés, a területi behatolás, a statikus objektum és a személy észlelése mind a biztonság záloga a nap 24 órájában.

Élvezze az élő vagy visszajátszott felvételeket nagyfelbontású HDTV-n, LCD-képernyőjén vagy monitorán HDMI-csatlakozón vagy VGA-porton keresztül.

Vegye kezébe otthona biztonságát! Az az ingyenes Swann Homesafe View applikáció elérhető okostelefonon,pc-n, táblagépeken, beleértve az iPhone, iPad és Androidos eszközökön.

A megbízható push értesítésnek köszönhetően azonnali lépéseket tehet a bűncselekmény elkövetésének pillanatában.

True Detect Thermal Sensing technológia

A köszönhetően az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő  mozgó objektumot észlel mely “hőt” bocsájt ki.

A bűnmegelőzés: az igaz detektálás valódi értéke. A képpont alapú mozgásérzékelés sok hamis riasztást generál, például a mozgó növények vagy madarak. Ha a rögzítőn minden egyes mozgásérzékelési eseményen e-mailbre van beállítva, és a legtöbb esemény irreleváns, akkor valószínűleg kikapcsolja az e-mailes figyelmeztetéseket, és amikor valódi biztonsági esemény történik, csak akkor fogja megtudni, amikor hazaér. A True Detect funkcióval a mozgásérzékelést csak olyan hőtermelő objektumok okozzák, mint például az emberek és az autók, amelyek valós veszélyt jelentenek az Ön tulajdonára. Amikor egy esemény észlelhető, egy push értesítést kap a HomeSafe View alkalmazásról, amely lehetővé teszi, hogy valós időben láthassa a jelenetet és gyors lépéseket tegyen annak érdekében, hogy megakadályozza  a biztonsági eseményeket.

Beépített mikrofon a hangfigyeléshez

A mikrofon segítségével hallhatja és rögzítheti az emberek beszélgetését és más hallható zajokat. Amikor egy “push” értesítést kap, használhatja telefonját élőben vagy rögzített felvétel lejátszására. Az hangfelvétel egy hasznos, további biztonsági pont, ha meg kell különböztetni valakinek a hangját, nemét, akcentust vagy a kamerán kívüli zajokat.

Egyszerűbb telepítés Power over Ethernet segítségével

A telepítés mostantól könnyebb, mint valaha az NVR Ethernet portjaival, amelyek lehetővé teszik a video-, hang- és áramfelvételeket az NVR-ról a kamerákra ugyanazon a kábelen keresztül. Egyszerűen csatlakoztassa a mellékelt CAT5 Ethernet kábelt a kamerából az NVR-be.

Bűnmegelőzés “Smart Analytics”

Arcfelismerés: Állítsa be az NVR-t, hogy észlelje az emberi arcokat a nap bizonyos időpontjaiban a felvétel és a figyelmeztetések indításához. Ideális a korlátozott helyekre ahova másnak nincs belépési jogosultsága.

Vonal átlépés észlelése

Rajzolj egy vonalat a kameraképre, és állítsd be az észlelhető mozgás irányát, azaz A-tól B-ig, B-től A-ig vagy mindkét módot a felvétel és riasztások indításához. 

 

Perimeter Intrusion Detection 

Jelöljön ki egy területet a kamera képen, ezáltal csak a kijelölt rész fog figyelmeztetéseket küldeni mozgás esetén.Használja pl. ajtó, ablak vagy gépjármű megfigyelésére.

Statikus objektum észlelése

Jelöljön ki egy területet a képen eltávolított vagy a területen belül maradt statikus objektumok felveszik a felvételeket és figyelmeztetéseket. Védje az értéktárgyakat, vagy használhatja a verandára a kiszállított csomag érzékeléséhez.

 

Személy észlelése

Ez a funkció különbözteti meg a személyeket a tárgyaktól. Használja ezt a funkciót ha szeretné tudni ki közlekedik a saját ingatlanja körzetében.

Crossing Counter

Rajzoljon egy vonalat a képre, a vonalszámláló minden áthaladást megszámol. Hasznos lehet vállalkozásoknál a vendégek számlálására.

 

A doboz tartalma:

  • NVR-8580 8 csatornás NVR 2TB merevlemezzel
  • NHD-885MSB 4K bullet kamerák x 4db
  • Cat5e Ethernet kábel x 5 (60ft / 18m x 4 és 3ft / 1m x 1)
  • HDMI kábel
  • Hálózati adapter és elosztó
  • Egér
  • Szerelék
  • Gyors üzembe helyezési útmutató
  • Lopásgátló matricák

További információk

Tömeg 7 kg
Méretek 23 × 31 × 5 cm
Csatlakozás típusa

Hálózati kábel (UTP)

Éjszakai látótávolság

40 Méter

Kamerák száma

4 Kamera

Alkalmazás

Bel- és Kültéri

Brand

Swann

Csatornák száma

8 Csatornás

Felbontás

4K

Háttértár mérete

2TB

Hőérzékelős

Igen

Termékcsoport

Komplett rendszerek

Videó analitika

Igen

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Swann 4K IP kamera rendszer +4x hőérzékelő kamera (NVR8-85804)”

Az email címet nem tesszük közzé.