Swann 1080p WiFi forgatható beltéri biztonsági kamera (WHD-PTCAM)

39.900 Ft 35.900 Ft (Nettó 28.268 Ft)

Jellemzők:

Felbontás: 1080p (2MP) Éjjellátó távolság: 15m

Látószög: 80 °

Audió:Igen, kétirányú

Pan / tilt: vízszintes (355 °), függőleges (105 °)

Kamera: Csak beltéri Wi-Fi frekvencia: 2,4 GHz és 5 GHz

Tápellátás: USB kábel

Tárolás: Micro SD kártya

Garancia: 12 hónap

App: AlwaysSafe, megtekintés, ellenőrzés és figyelés 24/7

Súly: 0.3kg

Méret (HxSzxM): 9.6 × 9.6 × 11.6 cm

Garancia: 12 hó

Elfogyott

Összehasonlít
Cikkszám: SWWHD-PTCAM Kategóriák: ,

Leírás

 

A diszkrét és kompakt Swann Wi-Fi PTZ biztonsági kamera a tökéletes biztonsági megoldás az otthoni, és üzleti vállalkozások számára, amelyek megfizethető és intelligens beltéri megfigyelést igényelnek Megtekinthetik és hallgathatják az élő és rögzített felvételeket az ingyenes AlwaysSafe alkalmazással, bárhonnan a világon!

Telepítés egy perc alatt. Bontsa ki, kapcsolja be ,majd csatlakoztassa a  Wi-Fi hálózathoz.Ezután  az “AlwaysSafe” alkalmazással hangolja be az  azonnali Full HD 1080p élőkép és rögzített felvételek megtekintéséhez. A kamerát hálózati áramforrás  táplálja, míg az internetkapcsolat vezeték nélküli, így nagyobb rugalmasságot biztosít elhelyezésében. Vezetékes kapcsolati igény esetén  a kamera Ethernet csatlakozót is  tartalmaz .

Full HD 1080p képminőség éjjel akár 15 méterig 24 órás védelem mellett. A beépített mikrofon és hangszóró kétirányú hangátvitelt biztosít,ennek köszönhetően beszélgethet a gyermekeivel, ismerőseivel, üzleti partnereivel.

A  80°-os látószög hihetetlenül széles területet fed le. Ráadásul a motoros képessége révén a kamera vízszintesen 355°-kal ,függőlegesen  105°-kal tud elmozdulni.
Minden felvételt micro SD kártyára tárol (nem tartozék) 64GB-ig. Ez azt jelenti, hogy nincs szükség külön rögzítőre.

Szerelje fel falra vagy mennyezetre a mellékelt rögzítővel, vagy egyszerűen helyezze a kamerát sima felületre.

A kamerát akár baba monitorként is használhatja, vagy az idősebb rokonok felügyeletére köszönhetően a  kétirányú hangzásnak. Az AlwaysSafe alkalmazásnak köszönhetően több kamerát is felügyelhet egyetlen programmal.

Plug and play, nem is lehetne egyszerűbb

 

Amint csatlakoztatja  kameráját, hangutasítások segítenek a  beépített hangszóróknak köszönhetően. Csak le kell töltenie az AlwaysSafe alkalmazást és követnie az alábbi lépéseket a kamerahelyi Wi-Fi hálózatra történő csatlakoztatásához. Ezután azonnal megnézheti és vezérelheti a kamera mozgását az okostelefonjáról bárhonnan a világon.

PTZ: Mozgassa felfelé, lefelé, balra és jobbra telefonjával

Ez a kamera 80 fokos látószöge mellett motoros, és lehetővé teszi a pásztázást és mozgatást, vagyis balra és jobbra akár 355 fokkal, 105 fokkal pedig felfelé és lefelé  az AlwaysSafe alkalmazással, még akkor is, ha a világ másik oldalán tartózkodik, hogy teljes képet kaphasson arról, mi történik.

Megtekintheti, rögzítheti, hallgathatja és beszélgethet

A beépített hangszórónak köszönhetően beszélgethet az otthoni emberekkel, például a családdal, gyerekekkel, a bébiszitterrel, üzleti partnerével és még a háziállatokkal is. Rajta kaphat valakit egy illetéktelen behatoláskor, így hangjával is  elriaszthatja a betolakodókat. Az hang még egy értékes bizonyítékot nyújt a videó megfigyelésben, mivel ez további azonosítást eredményezhet, például megkülönböztetve valaki hangját, vagy felfedezni a szóbeli visszaéléseket.

Hihetetlenül éles éjszakai látvány

Tekintse meg a sötétben akár 15 méter a kamera erőteljes infravörös éjjellátását, amely éles fekete-fehér képeket eredményez. A kamera érzékeli a fény mennyiségét a környezetben, és automatikusan átvált éjszakai üzemmódra , ha a fényviszonyok túl alacsonyak.

 A plug-and-play designnak köszönhetően a kamerát a biztonságon kívül más célokra is használhatja.

 

Bébiőr

A kamerát a mellékelt rögzítő segítségével  polcra vagy  falra is lehet szerelni, így babamonitorként is használható. A beépített mikrofon és hangszóró segítségével hallhatja és beszélhet is a babához.

Idős családtag

Vannak, akik saját otthonuk kényelmében élnek, még akkor is, ha gondozásra van szükségük. Megtekintheti, meghallgathatja és beszélhet a családtagjával akkor is, ha kilométerekre van.

 

Kedvencünk megfigyelése

Pillantson be kedvence titkos életébe, amíg dolgozik! Mentse le  és ossza meg ezeket a vicces pillanatokat. A beépített hangszórónak köszönhetően még köszönheti is őket.

 

A mozgás által aktivált szirénával megijeszteni a betolakodókat

A hangszóróknak köszönhetően a kamera riasztóként is funkcionál , hogy megfélemlítse a betolakodókat. Csak engedélyezze az alkalmazáson keresztül, és ütemezze a mozgásérzékelő szirénáját, hogy a hét folyamán meghatározott időpontokban üzemeljen. Nagyszerű megelőző funkció, amely sok fejfájást takaríthat meg.

Mozgásérzékelés e-mailes figyelmeztetéssel, videóklippel.

Beállíthatja, hogy a kamera e-mailben értesítse Önt, amikor érzékeli a mozgást, és csatoljon egy alacsony képminőségű videóklipet vagy az eseményképet.Képes arra, hogy ütemezze a riasztások küldését. Még egy ingyenes webmail-fiókot is létrehozhat és felhőtárolóként is felhasználhatja, ami nagyon értékes lehet abban az esetben, ha valami történne a kamerával.

 

Gazdag webes felület helyi hálózaton keresztül

A számítógép web böngészőjével hozzáférhet a kamera beállításaihoz, a felvételek megtekintéséhez, mozgatás vezérléséhez, videó fájlok letöltéséhez és még sok máshoz. Nézze meg a kamera helyi IP-címét az alkalmazásban, és írja be a böngészőbe, majd a 85-ös portot. például: http://192.168.0.20:85 – majd csak írja be a felhasználónevet és jelszót

További információk

Tömeg 0.3 kg
Méretek 9.6 × 9.6 × 11.6 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Swann 1080p WiFi forgatható beltéri biztonsági kamera (WHD-PTCAM)”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.