Swann 1080p digitális kamera rendszer +4x hőérzékelő kamera (DVR8-45804)

156.629 Ft (Nettó 123.330 Ft)

A 8 csatornás megfigyelő rendszer megfelelő  középvállalatokhoz és családi házakhoz, amelyeknek kül- és beltéri monitorozásra van szüksége. A készlethez tartózó  4db.  kamerát a legkiszolgáltatottabb pontokra érdemes elhelyezni.

Összehasonlít
Cikkszám: SWDVK-845804V Kategóriák: , , , Címkék: , , , , ,

Leírás

   

Innovatív hőérzékelő mozgásérzékelő technológia

Ez a rendszer  a Swann True Detect PIR hőérzékelő technológiával rendelkezik, amely megbízhatóan érzékeli a hőtermelő mozgó élőlényeket, tárgyakat, például az embereket, nagyobb háziállatokat és autókat. A pontosabb mozgásérzékeléssel megbízhatóbb értesítések és rögzítés érhető el, így lényegtelen események, például leeső falevelek, eső stb. nem kerül rögzítésre. Ennek a technológiának a segítségével kevesebb tárhelyet foglalnak el az események  illetve egy esemény visszakeresése lényeges lerövidül. Az 1080p élő és rögzített videó 4,5x-rel jobb, mint a DVD minőségű (960H vagy 480p), amelyet a legtöbb DIY otthoni biztonsági rendszerben használnak.

Ez a megfigyelő rendszer masszív 1TB merevlemezzel és 4db időjárásálló PRO-1080MSB biztonsági kamerával rendelkezik, amelyek alkalmasak kültéri vagy beltéri használatra. Sötétben akár 100 ft (30 méter) látótávolsággal rendelkezik az  infravörös éjszakai látásnak köszönhetően.

Kamerák BNC kábellel vannak ellátva. Ha az Ön tulajdonában van meglévő BNC kábelek (korábbi meglévő rendszer), javasoljuk, hogy tesztelje az új rendszert 2 napig a meglévő kábelekkel a végleges telepítés előtt. Az optimális teljesítmény érdekében javasoljuk a mellékelt új kábelek használatát.

Bővítse készletét további 4 kamera hozzáadásával a teljes 8 csatornás felügyeleti rendszerhez, amely alkalmas közepes méretű vállalkozások és otthonok felügyeletére kültéren és beltéren.

HomeSafe Views alkalmazás

A HomeSafe Views alkalmazás biztosítja, hogy mindig kapcsolatban maradjon otthonával vagy üzleti vállalkozásával. A kameráit megtekintheti PC-n, telefonon vagy a táblagépen. A felvételeket bármikor megtekintheti vagy vissza játszhatja bárhol is legyen a világon. Tartsa szemmel otthonát,szeretteit,vállalkozását és  minden más dolgot ami számára fontos! Üzleti vállalkozásában  mindig láthatja akár a pénztárgépet, raktárt és ellenőrizheti a személyzet biztonságát, mindezt 1080p (2.1mp) Full HD felbontásban.

Innovatív True Detect mozgás és hőérzékelés

True Detect (valós érzékelés) egy lépést jelent a hagyományos Motion Detection (mozgásérzékelés) technológiának köszönhetően. A kameráknak  PIR (passzív infra mozgásérzékelő) érzékelője van, ugyanaz a technológia, mint a riasztórendszerekben. Ennek köszönhetően könnyen érzékeli a  mozgó hőtermelő objektumokat, például emberek, nagyobb állatok és autókat.  True Detect technológia kiküszöböli a hagyományos mozgásérzékelés felesleges riasztásait, például a levelek hullását, a kis madarakat mozgását vagy a  szél által mozgó növényeket.

True Detect Thermal Sensing technológiának öszönhetően az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő  mozgó objektumot észlel mely “hőt” bocsájt ki.

 8 csatornás megfigyelő rendszer

A 8 csatornás megfigyelő rendszer megfelelő  középvállalatokhoz és családi házakhoz, amelyeknek kül- és beltéri monitorozásra van szüksége. A készlethez tartózó  4db.  kamerát a legkiszolgáltatottabb pontokra érdemes elhelyezni.

Még összesen 4db. extra kamerát adhat hozzá rendszeréhez hogy lefedje a még fennálló beazonosítandó területeket. Próbálja meg elképzelni magát, mint betolakodó, és gondolkozzon el azon milyen gyenge pontjai vannak ingatlanjának!

Azonnali csatlakoztatás telefonjával a DVR-hez

Miután a DVR csatlakozik az internethez, egyszerűen telepítse a HomeSafe View alkalmazást okostelefonján vagy táblagépén. Ezután olvassa le  a QR-kód matricát a DVR tetejéről, hogy azonnal nézhesse a készüléke kameráit a Swann P2P technológiáját köszönhetően. Bemutató Videó

1TB felügyeletes merevlemez

A masszív 1TB merevlemezt különösen a folyamatos videófelvételhez készítették.. Az esetleges videofájlokat könnyen átviheti egy pendrivera vagy egy számítógépre a hálózaton. A mozgásérzékelési (Motion Detection) mód rögzítésével növelheti a tárhelykapacitást. Ilyen masszív raktározás esetén visszatérhet akár egy  hosszú vakációról, és még mindig megtalálhatja a felvételeket.

Időjárásálló kamerák

Használja őket kültéren vagy beltéren  mivel  ellenállnak a legszélsőségesebb  időjárásnak is. Legyen szó akár esőről, havazásról vagy forró nyári napokról. Az IP66-os időjárásálló minősítéssel és a konzolban átmenő kábellel az extra védelem garantált.

Intelligens Keresés (Smart Search) egyszerűen megtalálja rögzített incidenseket, ha egy meghatározott területen keres!

Intelligens Keresés funkcióval kiválaszthatja a kép egy bizonyos területét, hogy mozgásokat kereshessen a felvételeken belül. Például: Ha valami elloptak egy pár órás felvétel során, akkor kiemelheti az ellopott tárgy helyét – például egy laptopot, kerékpárt vagy egy személyes tárgyat,  az intelligens keresés megjelöli egy idővonalon a mozgásokat  az adott területen belül.

  • DVR 4580 8 csatornás DVR 1TB merevlemezzel
  • PRO-1080MSB 1080p kamerák x 4
  • BNC kábelek 60ft / 18m x 4
  • Hálózati kábel
  • HDMI kábel
  • Hálózati adapter és elosztó
  • Egér
  • Szerelék
  • Gyors üzembe helyezési útmutató
  • Lopásgátló matricák

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 23 × 21 × 5 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Swann 1080p digitális kamera rendszer +4x hőérzékelő kamera (DVR8-45804)”

Az email címet nem tesszük közzé.