Swann 1080p digitális kamera rendszer +2x hőérzékelő kamera SWDVR-445802V

79.900 Ft (Nettó 62.913 Ft)

A True Detect (valós érzékelés) egy lépést jelent a hagyományos Motion Detection (mozgásérzékelés) technológiával szemben.

Súly: 5kg

Méret (HxSzxM): 23 × 21 × 5 cm

Garancia: 18 hó

Elfogyott

Összehasonlít
Cikkszám: SWDVK-445802V Kategóriák: ,

Leírás

   

Hőérzékelő mozgásérzékelő technológia

Ez a rendszer a Swann True Detect PIR hőérzékelő technológiával rendelkezik, amely megbízhatóan érzékeli a hőtermelő mozgó élőlényeket, tárgyakat, például az embereket, nagyobb háziállatokat és autókat. A pontosabb mozgásérzékeléssel megbízhatóbb értesítések és rögzítés érhető el, így lényegtelen események, például leeső falevelek, eső stb. nem kerül rögzítésre. Ennek a technológiának a segítségével kevesebb tárhelyet foglalnak el az események  illetve egy esemény visszakeresése lényeges lerövidül. Az 1080p élő és rögzített videó 4,5x-rel jobb, mint a DVD minőségű (960H vagy 480p), amelyet a legtöbb DIY otthoni biztonsági rendszerben használnak.

Ez a Megfigyelő  Rendszer masszív 1TB merevlemezzel és 2db. időjárásálló PRO-1080MSB biztonsági kamerával rendelkezik, amelyek alkalmasak kültéri vagy beltéri használatra. Sötétben akár 100 ft (30 méter) látótávolsággal rendelkezik az  infravörös éjszakai látásnak köszönhetően.

A kamerák BNC kábellel vannak ellátva. Ha az Ön tulajdonában van meglévő BNC kábelek (korábbi meglévő rendszer), javasoljuk, hogy tesztelje az új rendszert 2 napig a meglévő kábelekkel a végleges telepítés előtt. Az optimális teljesítmény érdekében javasoljuk a mellékelt új kábelek használatát.

Bővítse készletét további 2 kamera hozzáadásával a teljes 8 csatornás felügyeleti rendszerhez, amely alkalmas közepes méretű vállalkozások és otthonok felügyeletére kültéren és beltéren.

HomeSafe Views alkalmazás

biztosítja, hogy mindig kapcsolatban maradjon otthonával vagy üzleti vállalkozásával. A kameráit megtekintheti PC-n, telefonon vagy a táblagépen. A felvételeket bármikor megtekintheti vagy vissza játszhatja bárhol is legyen a világon.
Tartsa szemmel otthonát,szeretteit,vállalkozását és  minden más dolgot ami számára fontos!
Üzleti vállalkozásában  mindig láthatja akár a pénztárgépet, raktárt és ellenőrizheti a személyzet biztonságát, mindezt 1080p (2.1mp) Full HD felbontásban.

 

True Detect mozgás és hőérzékelés

A True Detect (valós érzékelés) egy lépést jelent a hagyományos Motion Detection (mozgásérzékelés) technológiának köszönhetően. A kameráknak  PIR (passzív infra mozgásérzékelő) érzékelője van, ugyanaz a technológia, mint a riasztórendszerekben. Ennek köszönhetően könnyen érzékeli a  mozgó hőtermelő objektumokat, például emberek, nagyobb állatok és autókat.  Az True Detect technológia kiküszöböli a hagyományos mozgásérzékelés felesleges riasztásait, például a levelek hullását, a kis madarakat mozgását vagy a  szél által mozgó növényeket.

True Detect Thermal Sensing technológiának köszönhetően az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő  mozgó objektumot észlel mely hőt bocsájt ki.

8 csatornás biztonsági rendszer ingatlanához

A 8 csatornás megfigyelő rendszer megfelelő  középvállalatokhoz és családi házakhoz, amelyeknek kül- és beltéri monitorozásra van szüksége. A készlethez tartózó  4db.  kamerát a legkiszolgáltatottabb pontokra érdemes elhelyezni. Még összesen 4db. extra kamerát adhat hozzá rendszeréhez hogy lefedje a még fennálló beazonosítandó területeket. Próbálja meg elképzelni magát, mint betolakodó, és gondolkozzon el azon milyen gyenge pontjai vannak ingatlanjának!

Azonnali csatlakoztatás telefonjával a DVR-hez

Miután a DVR csatlakozik az internethez, egyszerűen telepítse a HomeSafe View alkalmazást okostelefonján vagy táblagépén. Ezután olvassa le  a QR-kód matricát a DVR tetejéről, hogy azonnal nézhesse a készüléke kameráit a Swann P2P technológiáját köszönhetően. Bemutató Videó

1TB merevlemezt

A masszív 1TB merevlemezt különösen a folyamatos videófelvételhez készítették.. Az esetleges videofájlokat könnyen átviheti egy pendrivera vagy egy számítógépre a hálózaton. A mozgásérzékelési (Motion Detection) mód rögzítésével növelheti a tárhelykapacitást. Ilyen masszív raktározás esetén visszatérhet akár egy  hosszú vakációról, és még mindig megtalálhatja a felvételeket.

Időjárásálló kamerák

Használja őket kültéren vagy beltéren  mivel  ellenállnak a legszélsőségesebb  időjárásnak is. Legyen szó akár esőről, havazásról vagy forró nyári napokról. Az IP66-os időjárásálló minősítéssel és a konzolban átmenő kábellel az extra védelem garantált.

Az Intelligens Keresés (Smart Search) egyszerűen megtalálja rögzített incidenseket, ha egy meghatározott területen keres!

Az Intelligens Keresés funkcióval kiválaszthatja a kép egy bizonyos területét, hogy mozgásokat kereshessen a felvételeken belül. Például: Ha valami elloptak egy pár órás felvétel során, akkor kiemelheti az ellopott tárgy helyét – például egy laptopot, kerékpárt vagy egy személyes tárgyat,  az intelligens keresés megjelöli egy idővonalon a mozgásokat  az adott területen belül.

 

Szett tartalma:

   • DVR 4580 4 csatornás DVR 1TB merevlemezzel
   • PRO-1080MSB 1080p kamerák x 2
   • BNC kábelek 60ft / 18m x 2
   • Hálózati kábel
   • HDMI kábel
   • Hálózati adapter és elosztó
   • Egér
   •  Szerelék
   • Gyors üzembe helyezési útmutató
   • Lopásgátló matricák

További információk

Tömeg 5 kg
Méretek 23 × 21 × 5 cm
Alkalmazás

Bel- és Kültéri

Brand

Swann

Csatlakozás típusa

BNC Koaxiális Kábel

Csatornák száma

4 Csatornás

Éjszakai látótávolság

40m

Felbontás

1080p Full HD

HDD mérete

1TB

Hőérzékelős

Igen

Kamerák száma

2 Camera

Termékcsoport

Komplett rendszerek

Videó analitika

Nem

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.