Motorola Verve Cam+ Élő, Live Stream Sportkamera

15.900 Ft (Nettó 12.520 Ft)

Súly: 0.6kg

Méret (HxSzxM): 5.6 × 5.6 × 2.8 cm

Elfogyott

Összehasonlít
Cikkszám: VerveCam+ Kategória:

Leírás

A Verve Cam + egy szuper könnyű, sokoldalú, élő live streaming sportkamera, amely segítségével azonnal kapcsolatba léphet barátaival, rokonaival és követőivel. Kiváló videófelbonással, 2,5K felbontásnak, 30fps-ben és a beépített videó stabilizátorranak, kösznhetően soha nem marad le semmilyen részlet. A mellékelt IP68 vízálló házakkal bárhová elviheti. A Verve Cam az okostelefonjával az integrált Wi-Fi® segítségével működik, így könnyedén szerkesztheti fényképeit és videóit, és élőben közvetítheti napodat a YouTube-on. Nem csak a tökéletes kép rögzítéséről szól, hanem arról, hogy a pillanatokat valós időben megoszthatja, mindezt egyetlen kattintással.

Ragadd meg a lehetetlen és soha ne hagyj ki egy pillanatot

 

A QHD 2.5K tűéles felbontású 30fps, beépített videó stabilizátorral a VerveCam + akár 90 perces videó rögzítési időt is biztosít Önnek, így soha nem hagyja ki egyetlen pillanatot sem. A felvételeket akár 30 méter mély vízben is készítheti, a mellékelt IP68 vízálló sporttokkal.

 

 

Mellékelt kiegészítők

A VerveCam + kiegészítő tartozékokkal rendelkezik, beleértve a vízálló burkolatot, az univerzális tartót, az ütésállót és az átlátszó klipszest.

 

 

Szerkessze fotóit / videóit és az élő stream-et a YouTube-ra

 

A VerveCam + az okostelefonjával az integrált Wi-Fi® segítségével működik, így könnyedén szerkesztheti fényképeit és videóit, és napi élő , live stream közvetítheti olyan közösségi oldalakra, mint a YouTube. Nem csak a tökéletes kép rögzítéséről szól, hanem a pillanatok valós időben történő megosztásáról is.

 

 

 

 

 

 

 

További információk

Tömeg 0.6 kg
Méretek 5.6 × 5.6 × 2.8 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.