5MP digitális 4 kamerás hőérzékelős rendszer családi házakhoz (Extra)

199.900 Ft (Nettó 157.402 Ft)

Ez a felügyeleti rendszer masszív 2Tb merevlemezzel és 4db. időjárásálló 5mp felbontású biztonsági kamerával érkezik, amelyek alkalmasak kültéren és beltéren is. Éjszakai sötétben akár 30 méter a kamera erőteljes infravörös éjszakai látása. A rendszerhez összesen 8 kamerát csatlakoztathat.Kameráit élőben megtekintheti mobiltelefonon, táblagépen és PC-n. A felvételeket bármikor visszajátszhatja bárhol is legyen a világon!

Összehasonlít
Cikkszám: CSVP2 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

   

Innovatív hőérzékelő mozgásérzékelő technológia

Ez a rendszer a Swann True Detect PIR hőérzékelő technológiával rendelkezik, amely megbízhatóan érzékeli a hőtermelő mozgó élőlényeket, tárgyakat, például az embereket, nagyobb háziállatokat és autókat. A pontosabb mozgásérzékeléssel megbízhatóbb értesítések és rögzítés érhető el, így lényegtelen események, például leeső falevelek, eső stb. nem kerül rögzítésre. Ennek a technológiának a segítségével kevesebb tárhelyet foglalnak el az események  illetve egy esemény visszakeresése lényeges lerövidül. Lásson minden részleteket 5 megapixeles felbontással, amely 2,4x nagyobb felbontású, mint a Full HD 1080p (2MP).

Kamerák

Ez a felügyeleti rendszer masszív 2Tb merevlemezzel és 4db. időjárásálló PRO-5MPMSB biztonsági kamerával érkezik, amelyek alkalmasak kültéren vagy  beltéren.  Éjszakai sötétben akár 100 ft(30 méter) a kamera erőteljes infravörös éjszakai látása.
A kamerák BNC kábellel vannak ellátva. Ha az Ön tulajdonában vannak meglévő BNC kábelek, javasoljuk, hogy tesztelje az új rendszert 2 napig a teljes telepítés előtt. Az optimális teljesítmény érdekében javasoljuk a mellékelt új kábelek használatát.
Bővítse készletét további 2 kamera hozzáadásával a teljes négycsatornás felügyeleti rendszerhez, amely közepes méretű vállalkozásoknak és házaknak alkalmas beltéri és kültéri megfigyelésre.

A HomeSafe Views alkalmazás biztosítja, hogy mindig kapcsolatban maradjon otthonával vagy üzleti vállalkozásával. A kameráit megtekintheti PC-n, telefonon vagy a táblagépen. A felvételeket bármikor megtekintheti vagy vissza játszhatja bárhol is legyen a világon. Tartsa szemmel otthonát,szeretteit,vállalkozását és  minden más dolgot ami számára fontos!
Üzleti vállalkozásában  mindig láthatja akár a pénztárgépet, raktárt és ellenőrizheti a személyzet biztonságát, mindezt 5MP Szuper HD felbontásban.

Innovatív True Detect mozgás és hőérzékelés

A True Detect (valós érzékelés) egy lépést jelent a hagyományos Motion Detection (mozgásérzékelés) technológiának köszönhetően. A kameráknak  PIR (passzív infra mozgásérzékelő) érzékelője van, ugyanaz a technológia, mint a riasztórendszerekben. Ennek köszönhetően könnyen érzékeli a  mozgó hőtermelő objektumokat, például emberek, nagyobb állatok és autókat.  Az True Detect technológia kiküszöböli a hagyományos mozgásérzékelés felesleges riasztásait, például a levelek hullását, a kis madarakat mozgását vagy a  szél által mozgó növényeket.

A True Detect Thermal Sensing technológiának , az intel köszönhetően az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő  mozgó objektumot észlel mely “hőt” bocsájt ki.

A megfelelő biztonsági rendszer ingatlanához

 • A 8 csatornás megfigyelő rendszer megfelelő  középvállalatokhoz és családi házakhoz, amelyeknek kül- és beltéri monitorozásra van szüksége. A készlethez tartózó 4db.  kamerát a legkiszolgáltatottabb pontokra érdemes elhelyezni.
 • Még összesen 4db. extra kamerát adhat hozzá rendszeréhez hogy lefedje a még fennálló beazonosítandó területeket. Próbálja meg elképzelni magát, mint betolakodó, és gondolkozzon el azon milyen gyenge pontjai vannak ingatlanjának!

Azonnali csatlakoztatás telefonjával a DVR-hez

Miután a DVR csatlakozik az internethez, egyszerűen telepítse a HomeSafe View alkalmazást okostelefonján vagy táblagépén. Ezután olvassa le  a QR-kód matricát a DVR tetejéről, hogy azonnal nézhesse a készüléke kameráit a Swann P2P technológiáját köszönhetően. Bemutató Videó

Masszív felügyeletes merevlemez

A masszív 2TB merevlemezt különösen a folyamatos videófelvételhez készítették. Az esetleges videofájlokat könnyen átviheti egy pendrivera vagy egy számítógépre a hálózaton. A mozgásérzékelési (Motion Detection) mód rögzítésével növelheti a tárhelykapacitást. Ilyen masszív raktározás esetén visszatérhet akár egy  hosszú vakációról, és még mindig megtalálhatja a felvételeket.

Időjárásálló kamerák minden éghajlatra

Használja őket kültéren vagy beltéren  mivel  ellenállnak a legszélsőségesebb  időjárásnak is. Legyen szó akár esőről, havazásról vagy forró nyári napokról. Az IP66-os időjárásálló minősítéssel és a konzolban átmenő kábellel az extra védelem garantált.

Az Intelligens Keresés (Smart Search) egyszerűen megtalálja rögzített incidenseket, ha egy meghatározott területen keres!

Az Intelligens Keresés funkcióval kiválaszthatja a kép egy bizonyos területét, hogy mozgásokat kereshessen a felvételeken belül. Például: Ha valami elloptak egy pár órás felvétel során, akkor kiemelheti az ellopott tárgy helyét – például egy laptopot, kerékpárt vagy egy személyes tárgyat,  az intelligens keresés megjelöli egy idővonalon a mozgásokat  az adott területen belül.

Specifikáció:

 

 

Csomag Tartalma:

 • DVR8-4980
 • 2 TB merevlemez (telepítve)
 • PRO-5MPMSB kamerák x 4
 • BNC kábelek 60ft / 18m x 4
 • HDMI kábel
 • Hálózati kábel
 • Hálózati adapterek
 • USB egér
 • Szerelési csavarok és tiplik
 • Gyors üzembe helyezési útmutató
 • Lopásgátló matrica

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “5MP digitális 4 kamerás hőérzékelős rendszer családi házakhoz (Extra)”

Az email címet nem tesszük közzé.

tizennégy + kilenc =