2MP IP WiFi 4x kamerarendszer családi házakhoz (Prémium II.)

287.700 Ft (Nettó 226.535 Ft)

HD 2 MegaPixeles Wifi/vezetékes inteligens IP Kamera (Távoli elérés funkcióval) és 2 napos ingyenes Swann Cloud videó tárhelyel 30m Éjjellátás. HD 2 MegaPixeles Wifi Akkumlátoros inteligens IP Kamera (Távoli elérés funkcióval) és 2 napos ingyenes Swann Cloud videó tárhelyel 10m Éjjellátás. Reflektoros 2500 Lumen / HD 2.0 MegaPixeles Wifi/vezetékes inteligens IP Kamera (Távoli elérés funkcióval) és 2 napos ingyenes Swann Cloud videó tárhelyel 30m Éjjellátás.

Összehasonlít
Cikkszám: CSW4 Kategória: Címkék: ,

Leírás

Élvezze a biztonságát a hangparancsok segítségével  Alexa-n keresztül az Amazon készülékeken, például Echo Spot, Echo Show vagy 4K Fire TV.

True Detect hőérzékelés

A kamera rögzíti a videót és push értesítést küld amikor érzékeli a hőtermelő objektumokról,  emberről történő mozgást.

Időjárásálló kivitel

IP66 minősítésnek köszönhetően ellenáll minden  időjárási körülményeknek. Legyen szó akár havazásról vagy szikrázó napsütésről.

Wi-Fi kapcsolat

Közvetlen vezeték nélküli kapcsolat a Wi-Fi routerhez. Nincs szüksége külön rögzítőre.

Éjszakai látás

Éjszakai látótávolság  100 láb (30 méter) az ön nyugalmáért.

Lokális és felhő tárolás

A SmartRecord ™ segítségével a videoklipeket a helyi memóriába (7 napig) és a biztonságos felhőbe mentheti (2 napig). A cloud storage bővíthető 30 napra.

Specifikáció

A csomag tartalma:

 • Kültéri biztonsági kamera 2x
 • Antenna 2x
 • 60ft / 18m tápkábel 2x
 • Adapter 2x
 • Szerelőcsavarok és tiplik 2x
 • Használati utasítás
 • Lopásgátló matricák

Teljesen vezeték-nélküli! Az intelligens kamera akkumulátorral működik, újratölthető és megfizethető választás a sokoldalú otthoni megfigyeléshez. Nézze meg az élő vagy a rögzített felvételeket oksotelefonján az ingyenes “SAFE by Swann” alkalmazással.

Mindössze annyit kell tennie, hogy beállítja telefonját és a Wi-Fi internetkapcsolatát. Nincs szükség rögzítőre. A kamera akár 7 napos (több száz) 10-60 másodperces videoklipet is elment a belső memóriájába és 2 napot ingyenes használhat felhőben való tároláshoz. Lehetősége van a  “Swann ExtraSafe” használatára is amely 30 nap biztonságos felhő tárolást kínál a videók és a képek eléréséhez.

Vezeték nélküli használat, a kamera percek alatt telepíthető. Ez egy nagyszerű biztonsági megoldás azok számára, akik nem szeretnék fizikálisan megbontani a ház falát. A kamera mágnesesen egy olyan állványhoz csatlakozik, amely sík felületre helyezhető, vagy ideiglenesen egy falhoz rögzíthető a kétoldalas ragasztócsíkokkal (mellékelve), vagy tartósan falra vagy mennyezetre csavarozható a mellékelt fali tiplikkel  és csavarokkal. Állandó kültéri felszereléshez használjunk  kültéri szerelőállványt (külön megvásárolható).

A kamera  éjjel-nappal védelmet nyújt egy erőteljes 32 láb (10 méteres) éjszakai látással, éles Full HD 1080p videóval és egy szuper széles 120 fokos látószöggel. Használhatja beltéren vagy kültéren az IP65 időjárásálló minősítésnek köszönhetően,  a beépített mikrofon rögzíti a hangot, mely egy hozzáadott extra bizonyíték  videófelvételéhez.

A Swann True Detect hőérzékelő technológiájával a kamera csak akkor rögzíti a felvételt, ha olyan hőtermelő objektumokat érzékel, mint az embereket,  nagyobb háziállatokat és autókat, akár 25 ft (8 méter) távolságra. Ez biztosítja, hogy a biztonsági kamera csak a releváns eseményeket rögzíti, és megbízható “push” -értesítéseket küld okostelefonjára, miközben megőrzi az akkumulátor élettartamát!

Állandó tájékoztatást kap az akkumulátorának élettartamával kapcsolatban az alkalmazáson keresztül, és amikor eljön az ideje tölteni, egy “push” értesítést kap. Könnyen tölthető az akkumulátort a mellékelt USB kábel csatlakoztatásával. 4-6 órát igényel az akkumulátor teljesen feltöltése.

Az intelligens biztonsági kamera egy egyszerű megoldás otthona, tulajdona védelmére. Ez a vezeték nélküli  gondtalan otthoni biztonság.

Jellemzők

 • Telepítés pár perc alatt, nincs szükség kábelekre!
 • Telefon- Kamera-Okostelefon-WIFI- Csupán ezekre van szüksége az azonnali használathoz!
 • A kamerákat biztonságosan rögzítse a mellékelt csavarokkal vagy használja a  mágneses állványt.
 • Beépített újratölthető akkumulátor
 • Wifi kapcsolat a routerrel
 • Nem kell adatkábel: A felvételeket a beépített belső memóriájában tárolja, vagy opcionálisan felhőrendszerben

Fúrja a falra, ragassza fel, vagy hagyja a talpán. Öntől függ!

Nem lehet belefúrni a falba? Itt a megoldás! Csak használja a csomagban található 3M  ragasztócsíkokat, és a kamerát biztonságosan rögzítheti az otthonában, lakásában vagy a bérelt ingatlanában.Akár helyezheti sima felületre is, a kamera a saját lábán is  megáll.

Használja szabadban vagy beltéren, időjárásálló  IP65 minősítéssel a kamera szinte minden időjárási körülményeknek ellenáll. Lehet akár nyári forróság, szakadó eső vagy téli minuszok!

Távoli megtekintés  okostelefonon keresztül. Élvezze az élőképet és a lejátszást közvetlenül a telefonjáról bárhonnan a világon a “SAFE by Swann” alkalmazással. A beépített mikrofon hozzáadott élményt nyújt a kristálytiszta kép mellé!

1080p Full HD, éjjel-nappal, nagy teljesítményű éjjellátó funkció, 120º-os látószög

Mindent hihetetlen részletességgel láthatFull HD 1080p felbontással és szuper széles 120 fokos látószöggel. Rögzítse akár az arcvonásokat, a rendszámtáblákat és  ruházati mintákat. Amikor eljön az este, a kamera automatikusan átkapcsol éjjellátásra az erős infravörös Ledekkel, amelyek akár sötétben 32 ft(10 méteres) hatósugárban is láthatnak.

Újratölthető belső akkumulátort( 6000 mAh) évente csak néhány alkalommal kell tölteni. Az alkalmazás figyelmezteti Önt, amikor az akkumulátor töltöttségi szintje alacsony, és a Swann True Detect technológiája segít megőrizni az élettartamát a hatékony hőérzékelésnek köszönhetően. Könnyen töltheti 4-6 órát a mellékelt USB-kábellel.

Hőérzékelő mozgásérzékelés

A kamera True Detect PIR hőérzékelővel rendelkezik,amely a riasztórendszerekben alkalmazott technológia. A True Detect egy lépést jelent a hagyományos mozgásérzékeléshez képest, mivel a PIR érzékeli a hőtermelő objektumokat, például az embereket,  nagyobb állatokat vagy az autókat, majd megbízható “push” értesítéseket küld okostelefonjára. A True Detect technológiának köszönhetően nincs többé hibás riasztás, például  hulló faleveleket, kissebb madarakat vagy a szélben mozgó növényeket nem érzékeli mozgásnak! Ugyancsak növeli az akkumulátor élettartamát, ha csak releváns eseményeket rögzít.

A hőérzékelő tartomány testreszabása az Ön igényeinek megfelelően!

Az intelligens biztonsági kamerának testreszabható beállításai vannak. Ha olyan helyre telepíti a kamerát ahol sok ember megfordul (pl. járda környezete), akkor az True Detect PIR hőérzékelést rövidebb távolságra állíthatja, így csak akkor történik rögzítés illetve riasztás, ha valaki közelebb kerül a zónához. Például egy tornácra vagy a bejárati ajtóhoz. Minden más háttértevékenységet figyelmen kívül hagy. Ez egy másik módja annak, hogy növelje az akkumulátor élettartamát.

Beépített mikrofon a hangfigyeléshez

 

A mikrofon segítségével hallhatja és rögzítheti az emberek beszélgetését és más hallható zajokat. Amikor egy “push” értesítést kap, használhatja telefonját élőben vagy rögzített felvétel lejátszására. Az hangfelvétel egy hasznos, további biztonsági pont, ha meg kell különböztetni valakinek a hangját, nemét, akcentust vagy a kamerán kívüli zajokat.

Több, mint a biztonság. Vezeték nélküli, kicsi és hordozható, így könnyen használható más célra is. Biztonság mindenkinek, beleértve a bérlőket is

Nem lehet fúrni? A Swann Smart Security kamerája hordozható, vezeték nélküli, és kétoldalas ragasztóval ( 3M) rendelkezik ideiglenes rögzítéshez. Tökéletes lehet bármilyen bérlakásnál, amikor nincs lehetőség a falakat fúrni vagy apartmanházhoz, ahol csak napokra van szükség a kihelyezésre. Minden kamera csavarokkal és tiplikkel is rendelkezik, ha fix falra vagy mennyezetre szeretne rögzíteni. Az opcionális kültéri konzol is biztosítja a kamera rögzítését.

Ingyenes rögzítés a helyi memóriába és a felhőbe, frissítési lehetőségekkel!

A felvételeket automatikusan mentheti a kamera helyi memóriájába legfeljebb 7 napig, és az utolsó 2 nap a Swann biztonságos felhőszolgáltatásban ingyenesen.

A kamera regisztrálásának napjától kezdődően 90 nap prémium ügyfélszolgálat is elérhető.

Ha extra védelmet szeretne, válassza ki az ExtraSafe szolgáltatást. Élvezze a folyamatos 30 napos rögzítést a biztonságos felhőben és 7 napos felvételt a kamera beépített memóriájában, hogy megnézhesse és letölthesse a szükséges videofelvételeket. Korlátlan prémium ügyfélszolgálatához is hozzáférhet az előfizetés élettartama alatt (beleértve a telefont, élő csevegést, közösségi és e-mailes támogatást). Annak érdekében, hogy Ön teljesen elégedett legyen, az ExtraSafe szolgáltatás 30 napos ingyenes próbaverzióval érkezik.

További kamerák hozzáadása a kibővített biztonság érdekében

Védje az ingatlan minden területét extra kamerák hozzáadásával. Kényelmesen nézheti és kezelheti az összes kameráját a  “SAFE by Swann” alkalmazásával.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2MP IP WiFi 4x kamerarendszer családi házakhoz (Prémium II.)”

Az email címet nem tesszük közzé.

15 − 4 =