2MP IP WiFi 5x kamerás rendszer családi házakhoz (Prémium I.)

255.800 Ft (Nettó 201.417 Ft)

4 Csatornás Full HD 1080p Wifi 16GB SD Card NVR, & 4 x 2.0 MP Thermal Sensing WiFi Kamerákkal 35m Éjjellátás Wifi HD-1080p PTZ Beltéri IP kamera, kétoldali kommunikáció, babamonitornak is kiváló 15m Éjjellátás.

Összehasonlít
Cikkszám: CSW3 Kategória: Címkék: , ,

Leírás

A csomag tartalma egy 4 csatornás wifis megfigyelő rendszer mely 4db. hőérzékelős csőkamerával rendelkezik. A felvételek a rögzítőben található 16GB-os memóriakártyán tárolhatóak.  A kamerák wifin keresztül kommunikálnak, hálózati tápellátásuk a mellékelt adapterek segítségével megoldottak. A hálózati adapter kábelhossza 18m kameránként.

Bővebb információ: SWNVK-490SD2

A szettben megtalálható egy beltéri wifis 2MP-es kamera is. Kialakításának és a kétoldali kommunikációnak köszönhetően babamonitornak is kiválóan alkalmas. Applikáción keresztül forgatható és dönthető is. Telefonján keresztül kommunikálhat is a kamera környezetében levőkkel.

Bővebb információ: SWWHD-PTCAM

Továbbá megtalál egy hálózati hatótávnövelő eszközt is a csomagban. Ennek köszönhetően az otthoni wifi-s hálózatának lefedettsége nagyban kiterjeszthető,ezzel növelve a kamerák elhelyezésének szabadságát.

Bővebb információ: TL-WA850RE

További információk

Alkalmazás

Bel- és Kültéri

Brand

Swann

Felbontás

1080p

Kamerák száma

5 Kamera

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2MP IP WiFi 5x kamerás rendszer családi házakhoz (Prémium I.)”

Az email címet nem tesszük közzé.

egy × 1 =