2MP digitális 2 kamerás hőérzékelős rendszer családi házakhoz (Alap)

115.900 Ft (Nettó 91.260 Ft)

Ez a Megfigyelő Rendszer 1TB merevlemezzel és 2db. időjárásálló 1080p felbontású biztonsági kamerával rendelkezik, amelyek alkalmasak kültéri vagy beltéri használatra. Sötétben akár 30 méter látótávolsággal rendelkezik az infravörös éjszakai látásnak köszönhetően. A rendszerhez összesen 4 kamerát csatlakoztathat. Kameráit élőben megtekintheti mobiltelefonon, táblagépen és PC-n. A felvételeket bármikor visszajátszhatja bárhol is legyen a világon!

Összehasonlít
Cikkszám: CSVP1 Kategória: Címke:

Leírás

      

Innovatív hőérzékelő mozgásérzékelő technológia

Ez a rendszer a Swann True Detect PIR hőérzékelő technológiával rendelkezik, amely megbízhatóan érzékeli a hőtermelő mozgó élőlényeket, tárgyakat, például az embereket, nagyobb háziállatokat és autókat. A pontosabb mozgásérzékeléssel megbízhatóbb értesítések és rögzítés érhető el, így lényegtelen események, például leeső falevelek, eső stb. nem kerül rögzítésre. Ennek a technológiának a segítségével kevesebb tárhelyet foglalnak el az események  illetve egy esemény visszakeresése lényeges lerövidül. Az 1080p élő és rögzített videó 4,5x-rel jobb, mint a DVD minőségű (960H vagy 480p), amelyet a legtöbb DIY otthoni biztonsági rendszerben használnak.

Ez a megfigyelő rendszer masszív 1TB merevlemezzel és 2db. Időjárásálló PRO-1080MSB biztonsági kamerával rendelkezik, amelyek alkalmasak kültéri vagy beltéri használatra. Sötétben akár 30 méter látótávolsággal rendelkezik az  infravörös éjszakai látásnak köszönhetően.

A kamerák BNC kábellel vannak ellátva. Ha az Ön tulajdonában van meglévő BNC kábelek (korábbi meglévő rendszer), javasoljuk, hogy tesztelje az új rendszert 2 napig a meglévő kábelekkel a végleges telepítés előtt. Az optimális teljesítmény érdekében javasoljuk a mellékelt új kábelek használatát.

Bővítse készletét további 2 kamera hozzáadásával a teljes 8 csatornás felügyeleti rendszerhez, amely alkalmas közepes méretű vállalkozások és otthonok felügyeletére kültéren és beltéren.

A HomeSafe Views alkalmazás biztosítja, hogy mindig kapcsolatban maradjon otthonával vagy üzleti vállalkozásával. A kameráit megtekintheti PC-n, telefonon vagy a táblagépen. A felvételeket bármikor megtekintheti vagy vissza játszhatja bárhol is legyen a világon. Tartsa szemmel otthonát, szeretteit, vállalkozását és minden más dolgot ami számára fontos!
Üzleti vállalkozásában  mindig láthatja akár a pénztárgépet, raktárt és ellenőrizheti a személyzet biztonságát, mindezt 1080p (2.1mp) Full HD felbontásban.

 

Innovatív True Detect mozgás és hőérzékelés

A True Detect (valós érzékelés) egy lépést jelent a hagyományos Motion Detection (mozgásérzékelés) technológiának köszönhetően. A kameráknak  PIR (passzív infra mozgásérzékelő) érzékelője van, ugyanaz a technológia, mint a riasztórendszerekben. Ennek köszönhetően könnyen érzékeli a  mozgó hőtermelő objektumokat, például emberek, nagyobb állatok és autókat.  Az True Detect technológia kiküszöböli a hagyományos mozgásérzékelés felesleges riasztásait, például a levelek hullását, a kis madarakat mozgását vagy a  szél által mozgó növényeket.

A True Detect Thermal Sensing technológiának , az intel köszönhetően az intelligens értesítések valóban relevánsak a felhasználó számára, mivel  csak akkor kap jelzést, ha a PIR (passzív infravörös) érzékelő  mozgó objektumot észlel mely “hőt” bocsájt ki.

A megfelelő biztonsági rendszer ingatlanához

A 8 csatornás megfigyelő rendszer megfelelő  középvállalatokhoz és családi házakhoz, amelyeknek kül- és beltéri monitorozásra van szüksége. A készlethez tartózó  4db.  kamerát a legkiszolgáltatottabb pontokra érdemes elhelyezni.

Még összesen 4db. extra kamerát adhat hozzá rendszeréhez hogy lefedje a még fennálló beazonosítandó területeket. Próbálja meg elképzelni magát, mint betolakodó, és gondolkozzon el azon milyen gyenge pontjai vannak ingatlanjának!

Azonnali csatlakoztatás telefonjával a DVR-hez

Miután a DVR csatlakozik az internethez, egyszerűen telepítse a HomeSafe View alkalmazást okostelefonján vagy táblagépén. Ezután olvassa le  a QR-kód matricát a DVR tetejéről, hogy azonnal nézhesse a készüléke kameráit a Swann P2P technológiáját köszönhetően. Bemutató Videó

Masszív felügyeletes merevlemez

A masszív 1TB merevlemezt különösen a folyamatos videófelvételhez készítették.. Az esetleges videofájlokat könnyen átviheti egy pendrivera vagy egy számítógépre a hálózaton. A mozgásérzékelési (Motion Detection) mód rögzítésével növelheti a tárhelykapacitást. Ilyen masszív raktározás esetén visszatérhet akár egy  hosszú vakációról, és még mindig megtalálhatja a felvételeket.

Időjárásálló kamerák minden éghajlatra

Használja őket kültéren vagy beltéren  mivel  ellenállnak a legszélsőségesebb  időjárásnak is. Legyen szó akár esőről, havazásról vagy forró nyári napokról. Az IP66-os időjárásálló minősítéssel és a konzolban átmenő kábellel az extra védelem garantált.

Az Intelligens Keresés (Smart Search) egyszerűen megtalálja rögzített incidenseket, ha egy meghatározott területen keres!

Az Intelligens Keresés funkcióval kiválaszthatja a kép egy bizonyos területét, hogy mozgásokat kereshessen a felvételeken belül. Például: Ha valami elloptak egy pár órás felvétel során, akkor kiemelheti az ellopott tárgy helyét – például egy laptopot, kerékpárt vagy egy személyes tárgyat,  az intelligens keresés megjelöli egy idővonalon a mozgásokat  az adott területen belül.

  • DVR 4580 4 csatornás DVR 1TB merevlemezzel
  • PRO-1080MSB 1080p kamerák x 2
  • BNC kábelek 60ft / 18m x 2
  • Hálózati kábel
  • HDMI kábel
  • Hálózati adapter és elosztó
  • Egér
  • Szerelék
  • Gyors üzembe helyezési útmutató
  • Lopásgátló matricák

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “2MP digitális 2 kamerás hőérzékelős rendszer családi házakhoz (Alap)”

Az email címet nem tesszük közzé.

tizenhárom − 11 =