Szolgáltatásaink

Kis- és nagykereskedelem

Termékeink elérhetőek online, és kis- és nagykereskedelmi partnerhálózatunkon keresztül. Ha szeretnél értékesítési partnerünk lenni akkor klikk. (link partner regisztrációhoz)
Bővebben

Kivitelezés

Kis munka, vagy nagy meló, az ügyfél a fontos! Vállaljuk családi házak, nyaralók, intézmények, cégek, napfarmok és egyéb létesítményekre kamerák telepítését.
Bővebben

Fejlesztés

Cégünk nemcsak értékesítéssel és telepítéssel, hanem Speciális, egyedi igényekre való biztonságtechnikai fejlesztéssel is foglalkozik. Számunkra nincs lehetetlen.

Képzés

Partnereinknek, kérésre, tartunk oktatást az általunk forgalmazott eszközök használatáról és telepítéséről. Továbbá, évente az ország több pontján szervezünk eladástechnikai és telepítési képzést.

Tervezés

Megtervezzük biztonsági rendszerének helyét és módját. Legyen szó Okosotthonról / Smart Home, kamerás- vagy riasztórendszerről, tőlünk az elvárt minőséget kapja.

Technikai Támogatás

Cégünk mint a termékek fő importőre naprakész telefonos háttértámogatást  nyújtunk. Ha elakadt és szüksége van segítségre, hívjon minket bátran. (email: info@coditech.hu; tel: +36 (1) 605 3354)