Néhány szó rólunk

 

Családi vállalkozásunk 2013 óta foglalkozik biztonságtechnikai eszközök kis- és nagy kereskedelemével az Egyesült Királyságban.

Széles termékpalettával rendelkezünk, mind a kamera- és a riasztórendszerek terén, amelyeket Newark-i raktárunkból értékesítünk. Mostanra Közép Anglia legismertebb disztribútora és legnagyobb árukészlettel rendelkező vállalata vagyunk.

Az Európai terjeszkedés részeként, 2016-ban alakult magyar leányvállalatunk a Coditech Hungary Kft Budapesten.

Elsősorban a Swann DIY/szereld magad kameráit és professzionális megfigyelőrendszereit forgalmazzuk és telepítjük Magyarországon. Ez a több mint 35 éves múltra visszatekintő márka lakossági felhasználásban világszerte közkedvelt és céges környezetben is kiválóan alkalmazható.

Mint hivatalos Swann márkaképviselet, nemcsak irodával és raktárral, de bemutatóteremmel is büszkélkedünk, ahol szívesen látunk minden érdeklődőt előzetes bejelentkezés alapján.

Emellett több jól ismert márka is megtalálható termékköreinkben amely a biztonságos megfigyelőrendszerek működését támogatja vagy új innovatív termékként kerül bevezetésre és értékesítésre a piacon.

Szakképzett telepítőcsapatunk számos és sokrétű tapasztalattal rendelkezik az egyszerűbb rendszerektől a legkomplexebb projektekig, mint például naperőművek, gyárak, egyéb intézmények. A bonyolultabb feladatokra és egyedi kérésekre is megtaláljuk a megoldást. A legtöbb megbízást rövid határidővel tudjuk vállalni.

Ha bizonságos ottonra és cégre vágyik, keressen minket bizalommal.

Cégünk adatai:

Adószám: 25722130-2-43
A bejegyző bíróság megnevezése: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Cégjegyzékszám: 13-09-121535
Székhely: 1095 Budapest, Mester utca 61. fszt. 3.